İngilizce Proficiency Sınavı

İngilizce Proficiency SınavıİNGİLİZCE PROFICIENCY SINAVI HAZIRLIK PROGRAMLARI

İngilizce Proficiency Sınavı Hazırlık Program İçeriği

1 – İngilizce Proficiency Sınavı ( Birebir Özel İngilizce Proficiency Sınavı)
2 – İngilizce Proficiency Sınavı ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Proficiency Sınavı)

1 – İngilizce Proficiency Sınavı ( Birebir Özel İngilizce Proficiency Sınavı): İngilizce proficiency sınavı için oluşturulan İngilizce proficiency sınavı eğitim departmanlarındaki İngilizce proficiency sınavı programına birebir özel eğitim almak isteği  ile dahil olan ve sınav hazırlık eğitimi  alan öğrenci, hazırlık programının nerede, nasıl ve ne zaman  uygulanması gerektiğine kendi karar verir ve öğrencinin belirlediği gün ve tarihlerde İngilizce proficiency sınavı programı işleme konur.

İngilizce proficiency sınavı adına gerçekleştirilen organizasyonlardaki  İngilizce proficiency sınavı için açılan özel bölümlerde düzenlenen  İngilizce proficiency sınav programının bu tarzda uygulanmasının ana hedefi, ders almaktan ötürü öğrencinin özel hayatında oluşabilecek olan aksaklıkları ve problemleri önlemek amacına yönelik bir davranış biçimidir. Böylece, İngilizce proficiency sınavı ders  programını günlük hayatına göre yönlendiren öğrenci hiç bir  problemle karşılaşmaz.

İngilizce proficiency sınavı isimli özel kampanyalardaki İngilizce proficiency sınavı platformunda öğrenciye uygulanacak olan  İngilizce proficiency sınavı ders programının, kaç dersten oluşacağı ve ne şekilde uygulanacağı, gireceği üniversitenin sınav özelliklerine, İngilizce seviye, bilgi ve becerisine bağlı bir biçimde belirlenir ve tüm eksik İngilizce bilgileri tamamlayıcı, onarıcı, seviye yükseltici bir İngilizce proficiency sınavı programı tüm özellikleri ve ayrıntıları ile devreye girerek öğrenciye uygulanır.

2 – İngilizce Proficiency Sınavı ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Proficiency Sınavı):  İngilizce proficiency sınavı için kurulan gruplara özgü  kampüslerdeki  İngilizce proficiency sınavı programında yer almak üzre baş vuran ve kayıt olan öğrencilerden  4 öğrenci seçilir ve seçilen bu öğrencilerle yada kendi aralarında 4 ve daha az sayıda aynı üniversiteden, seviyeleri birbirine çok yakın olan 4 öğrenci ile küçük, küçük sınıflar kurularak İngilizce proficiency sınavı eğitimleri verilir.

İngilizce proficiency sınavı kampüslerindeki  İngilizce proficiency sınavı kategorisinde sınıf yada grupların bu şekilde mevcudu az olan 4 öğrenci ile kurulmasının ana hedefi, yapılan hazırlıklarda  ortaya çıkabilecek olan kalitenin azalması olasılığını  yok etmek  ve öğrencilerin mevcut avantajlarını korumak içindir. Zira, İngilizce proficiency sınavı öğretilerinde grubu oluşturan öğrenci sayısı az olunca, İngilizce proficiency sınavı eğitmenleri öğrencilerle çok yakından ilgilenebilir ve öğrenciler de kalabalık gruplarda yapamadıkları ” anlamadığı yer hakkında  soru sorma işlemini ” gerçekleştirebilir.

İngilizce proficiency sınavı eğitim merkezinde düşünülen ve uygulanan tüm bu olumlu yanlar ve unsurlar İngilizce proficiency sınavı hazırlıklarında elbette doğal olarak sınav sonuçlarında olumlu bir biçimde etkiler yaratır.  Öğrenci ve öğretmen mutlu olur.

İNGİLİZCE PROFICIENCY DERSLERİ için NEDEN BİZ

  • İngilizce proficiency sınav hazırlık programında öğrenciden ”  SENET ”  alınmaz ve bu tür bağlayıcı bir işlem yapılmaz. Üstelik öğrenci İngilizce proficiency sınavı hazırlığında arzu ettiği taktirde ödemelerini haber vermek şartı ile taksitle de yapabilir.
  • Öğrenciler genellikle kelime konusunu pek önemsemez vede ciddiye almaz.    Sadece dil bilgisi bilmekle sınavın başarılacağını sanır. Oysa biz bu konuda  ciddiyiz. İngilizce proficiency sınavında kelime haznesinin çok kelimeden oluşması, başarılı olmada çok önemli bir güce sahiptir. Çok kelime bilmek çok etkili sonuçlar verir. Bu nedenle,  İngilizce proficiency sınavı için yapılan seminerlerde,özel hazırlanmış kelime alıştırmaları ile öğrenci desteklenir ve bu konuda kelime haznelerinin gelişmesi ve genişlemesi sağlanır. İngilizce proficiency sınavı hazırlığında  bildiği  kelime sayısı artan öğrenci, sınavda daha başarılı sonuçlara imza atar.
  • İngilizce proficiency sınavı ile ilgili olarak yapılan ve uygulanmakta olan  organizasyonlarda İngilizce proficiency sınavı programlarının öğrencilere uygulandığı safhalarda, sadece İngilizce bilgileri ile yetinilmez. Beraberinde,  İngilizce proficiency sınavı programlarında öğrencilere İngilizce proficiency sınavı sorularını doğru ve çabuk yanıtlamalarına olanak sağlayan ” sınav çözüm teknikleri ve taktikleri  ” hakkında da bilgiler verilir.

ÖĞRENCİLERE  ÖĞÜT VE ÖNERİLER

  • Bu tür akademik sınavların başarı formülü iyi bir uzman hoca ve çok yoğun bir tarzda çalışmaktır. Birebir özel İngilizce proficiency sınavı dersi almak kesinlikle başarı getirir.
  • Diğer önemli bir faktör çok sayıda akademik kelime bilmek ve zengin bir kelime haznesine sahip olmaktır. Ama bu ders almakla olacak bir şey olmadığından ders alınsa bile mevcut olan İngilizce proficiency sınavı çalışma programının  dışında  etkili bir biçimde yoğun çalışmalar gerçekleştirilerek öğrencinin daha önceden kelime haznesinde mevcut olan bilinen kelime sayısını arttırmak sınava hazırlanan   öğrenci için inanılmaz derecede gereklidir.